NEXT  PR
IK GA MINIMAAL TOT DE MAX 
 

Wie ben ik 

Ik zal me even voorstellen: 

Ik ben Vera Sluis 30 lentes jong en woon in Grootebroek. Sporten is mijn passie en mijn lust. Dit is niet altijd zo geweest. 12  jaar geleden volgde ik de opleiding sport en beweging en wilde hierna graag naar het CIOS voor de vervolg opleiding. Vanwege onverklaarbare pijnklachten (fibromyalgie) die ik al sinds mijn jeugd heb werd deze droom niet werkelijkheid. De onverklaarbare pijnklachten zijn op het toppunt zo erg geweest dat ik een periode aan mijn bed gekluisterd was en jaren lang zware pijn medicatie moest slikken. 7 jaar geleden was ik er helemaal klaar mee. Ik ben gaan sporten, mijn voeding gaan veranderen en in de loop van de jaren wijzer geworden hoe om te gaan met mijn lichaam. Ik begon eerst met hardlopen en 6 jaar geleden kwam Crossfit op mijn pad. Wel eerder van gehoord maar nooit geweten wat een onwijs leuke sport dit is om te beoefenen. Crossfit is nooit saai door de afwisseling die het biedt. Nu kan ik dus zeggen dat het sporten voor mij niet alleen noodzakelijk is maar ook mijn passie en mijn lust is geworden.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram