NEXT  PR
IK GA MINIMAAL TOT DE MAX 
 


Welkom bij ons sportaanbod!
Bij NextPR bieden we een gevarieerd assortiment aan sportactiviteiten om jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken, of je nu individueel traint, met een groep of als onderdeel van een bedrijfsteam.


BOOTCAMP

Kom naar NextPR bootcamp en til je conditie/uithoudingsvermogen naar een hoger niveau!
Ben je klaar voor een uitdagende en energieke trainingservaring? Doe mee met onze bootcamp en ontdek een geheel nieuwe manier om je lichaam te transformeren. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een kickstart of een ervaren sporter die zijn grenzen wil verleggen, onze bootcamp is geschikt voor iedereen!


Wat kun je verwachten:


- Intensieve workouts: Bereid je voor op een mix van cardio, krachttraining en functionele oefeningen die je uithoudingsvermogen en spierkracht zullen verbeteren.


- Ervaren trainer: Ik als ervaringsdeskundig staat klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens elke trainingssessie. Ik zal je uitdagen om het beste uit jezelf te halen.


- Groepsdynamiek: Train samen met gelijkgestemde individuen en ervaar de kracht van de groep. Samen zul je elkaar inspireren en stimuleren om je doelen te bereiken.


- Variatie en plezier: Geen saaie routines hier! Onze bootcamp biedt een verscheidenheid aan oefeningen en trainingsmethoden om je gemotiveerd en geïnteresseerd te houden. Verwacht uitdagende circuits, teamuitdagingen en nog veel meer!


- Resultaten: Met de juiste inzet en toewijding kun je geweldige resultaten behalen. Verbrand calorieën, bouw spieren op, je leven makkelijker maken, verbeter je conditie en bereik de fitheid waar je altijd van hebt gedroomd.

Dagen 2024: 

Dinsdag en Vrijdag ( indien meerdere aanmeldingen zal de uren zich uitbreiden ) 
Tijd: 19:30 uur tot en met 20:30 uur
Locatie: Handelsweg 1B te Wervershoof


Mis deze kans niet om deel te nemen aan een bootcamp die je fysieke en mentale grenzen zal verleggen. Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een sterker en gezonder lichaam!
Voor meer informatie en inschrijvingen, neem contact met ons op.

tarief losse les € 8,- 

10 rittenkaart €65,- 
PERSONAL TRAINING
Bij NextPR geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding en maatwerk als het gaat om het behalen van jouw fitnessdoelen. Ik als ervaren personal trainer zal klaar staan om jou te helpen jouw volledige doel te bereiken en de beste versie van jezelf te worden.
Waarom kiezen voor personal training bij NextPR


1. Op maat gemaakt programma: ik als personal trainer begrijp dat elk individu uniek is en verschillende doelen en behoeften heeft. Daarom ontwikkel ik een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw doelen, lichaamstype en fitnessniveau. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je leven makkelijker wilt maken, je conditie wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt worden, we zorgen ervoor dat het programma perfect bij jou past.


2. Persoonlijke aandacht en begeleiding: Als je traint met een personal trainer, ontvang je onverdeelde aandacht en begeleiding waar er nou word gelet op uitvoerende techniek. Ik ben er om je te motiveren, je techniek te verbeteren en je uit te dagen om het beste uit jezelf te halen. Ik ben verantwoordelijk voor, om je te monitoren je voortgang beheren en het aanpassen van het programma indien nodig en dit om ervoor te zorgen dat je constant vooruitgang boekt.


3. Variatie en uitdaging: Mijn personal training-sessies zijn allesbehalve saai en voorspelbaar. Ik gebruik de basis van Crossfit waardoor de trainingen veelzijdig zullen zijn en altijd uitdagend. Ik zorgen voor afwisseling en uitdaging in de trainingen om je gemotiveerd en betrokken te houden. Of het nu gaat om krachttraining, cardio, functionele oefeningen of andere trainingsmethoden, we passen de sessies aan jouw voorkeuren en doelen aan.


4. Expertise en ervaring: ik heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fitness en gezondheid. Zo doe ik deze sport al 6 jaar waarbij ik continu geleerd heb van verschillende trainers Ik streef er na om op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche om optimale resultaten te bereiken. Je kunt mij vertrouwen op mijn ervaringsdeskundigheid gedurende jouw hele fitnessreis.


5. Motivatie en ondersteuning: Naast het bieden van training en begeleiding fungeren ik ook als jouw motivator en supporter. Ik ben er om je aan te moedigen, je te inspireren en je te helpen obstakels te overwinnen. Samen werken we aan het creëren van een positieve mindset en het opbouwen van zelfvertrouwen.
Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe personal training bij NextPR jou kan helpen om jouw gezondheid doelen te bereiken. Begin jouw reis naar een gezonder en fitter leven met de ondersteuning van mij!! Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!BEDRIJFSSPORT
Bij NextPR begrijpen we het belang van een gezonde en productieve werkomgeving. Onze bedrijfsbootcamp is ontworpen om teambuilding, samenwerking en het bevorderen van een gezonde levensstijl binnen jouw organisatie te stimuleren. We bieden een unieke ervaring waarin jouw team fysiek wordt uitgedaagd en tegelijkertijd de onderlinge band wordt versterkt.
Waarom kiezen voor een bedrijfsbootcamp bij NextPR?


1. Teambuilding: Onze bedrijfsbootcamp is speciaal ontwikkeld om de teamgeest binnen jouw organisatie te versterken. Door samen uitdagende workouts te voltooien en grenzen te verleggen, leren collega's elkaar beter kennen, ontstaat er vertrouwen en wordt de communicatie verbeterd. Het bevorderen van teamwork en samenwerking staat centraal in onze sessies.


2. Gezondheid en welzijn: Ik geloof dat een gezond lichaam en geest essentieel zijn voor het behalen van succes op het werk. Mijn bedrijfsbootcamp biedt medewerkers de mogelijkheid om hun conditie te verbeteren, stress te verminderen en gezonde gewoonten aan te moedigen. Dit leidt tot meer energie, een hogere productiviteit en een algemeen gevoel van welzijn binnen jouw team.


3. Op maat gemaakt programma: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte bedrijfsbootcamps aan die passen bij de doelstellingen en de bedrijfscultuur van jouw organisatie. We werken nauw samen met jou om de inhoud, duur en intensiteit van de sessies af te stemmen op jouw specifieke vereisten.


4. Ervaren trainer: Ik als ervaren trainer heb veel ervsaring in het begeleiden van groepen en het faciliteren van effectieve en veilige workouts. Ik zorg voor een positieve en motiverende omgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en persoonlijke doelen te bereiken. Ik zal ervoor zorgen dat elke deelnemer zich comfortabel voelt en op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen.


5. Plezier en motivatie: mijn bedrijfsbootcamp is niet alleen effectief, maar ook leuk! We streven ernaar om een positieve en energieke sfeer te creëren waarin deelnemers plezier hebben terwijl ze aan hun fitness werken. We geloven dat plezier en motivatie hand in hand gaan en dat een positieve ervaring de betrokkenheid en het enthousiasme van jouw team vergroot.
Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe mijn bedrijfsbootcamp jouw organisatie kan versterken. Samen kunnen we een op maat gemaakt programma creëren dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en doelen. Investeer in de gezondheid en het welzijn van jouw team en zie hoe de samenwerking tussen het team zal versterken.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram